Novi Sad
24.11.2012.
11:12
Iz Razvojne banke Vojvodine (RBV) danas je ocenjeno da se štete od najnovijih izjava ministra finansija Srbije Mlađana Dinkića na račun te banke "mere milionima".
  • Galawix

    26.11.2012 09:35
    @ Del Boy Hmmm...
    Pa, vidi, možeš da pričaš šta god hoćeš o tom ministru i može i sve biti istina što rečeš, ali to ništa ne menja u činjenici da je ta banka rak rana u Pokrajini, jedna od mnogih. Fokusiraj, momče. To šta se tamo radi, u nekim slučajevima je gore i od najgorih bahanalija po javnim preduzećima. Što inače, nisam mislio da je moguće.
  • zadovoljnik

    25.11.2012 08:53
    konacno istina
    Bravo za ministra, sve sto je zapoceo to je i uradio. Konacno se neko osmelio da raskrinka godinama skrivanje i lose poslovanje banke. Zasto se plasiti
    istine,pa istraga ce sve dokazati. Podrzavam Dinkica.

    hvala na paznji.
  • Del Boy

    24.11.2012 19:39
    Samo da vas opomenem...
    Među komentarima se nalaze i komentari najčuvenijeg Srpskog večitog ministra BARONA MINHAUZENA, u zadnje vreme poznatijeg kao TWITERAŠ, ili njegovih čitav kombi ČLANOVA PARTIJE, naravno njegove. Pa stoga postavljam JEDNOSTAVNO PITANJE ko veruje ovom liku neka lupi - na moj komentar, a ko ne neka lupi +. Tema o kojoj g-n TWITERAŠ govori je TOTALNO NEBITNA, pitanje je da li mu IKO NORMALAN VERUJE, podsetiću samo: 1000 eura, SKIJALIŠTA, SRBIJA AUTO GIGANT, 100,000,000 eura DIREKTNIH STRANIH INVESTICIJA, DEPARTIZACIJA, ostatak dopišite...
  • Urke

    24.11.2012 18:09
    Ajde šta, kao niko ne zna da su sldeći za češljanje ?
  • razocaran

    24.11.2012 16:43
    po ko zna koji put
    klasicna zamena teza, znaci nisu krivi oni sto su opljackali pare gradjana, vec onaj ko je na to javno ukazao.
    Da se razumemo, ne branim Dinkica, ali ni RBV nije osnovana da bi gradjanima bilo bolje vec da bi se pojedinci obogatili.
  • ns

    24.11.2012 15:56
    Gubici su od ranije!
    ...a ostali gubici su evidentirani u zvanicnim finansijskim izvestajima! Niste valjda mislili da su gubici nastali kad je Dinkic poceo da prica?!
  • Otac

    24.11.2012 15:46
    Poštovana gospodo ...
    ... pljujete po bucućoj centralnoj banci REPUBLIKE VOJVODINE, molim vas za malo respekta, hahahahahah
  • Deks

    24.11.2012 14:48
    Pokazaće istraga ko je u pravu
    Nisam neki ljubitelj lika i dela Dinkića ali čini mi se da je u ovom slučaju potpuno u pravu!
  • ZoranNS

    24.11.2012 14:19
    Gospodin Dinkić namerno nanosi štetu RBV banci
    Gospodin Dinkić namerno nanosi štetu RBV banci, želi da se dograbi evropskih donacija Vojvodini, ovakvog ponašanja nema nigde u svetu, da ministar finansija seje paniku među komitentima jedne banke, čovek koji sipa pare u jedan JAT, jednu željeznicu, uništava jednu pokrajinu, deo Srbije, a ministar je svih. Gospodin Dinkić je čudo, “gromada od poštenja”, on voli Vojvodinu, to dokazuje svaki put kada ima priliku za to, kako se bori protiv onih koji su ga “uvredili” vidimo svaki dan čim otvori usta. Ovako pošten čovek ne postoji u celoj Srbiji, išao da otkrije ukradeni tajkunski novac, nije našao ništa, godinama “daje” milione evra stranim firmama za investicije u Srbiji, po svom izboru, njegovi su na najisplativijim funkcijama godinama gde ih i danas gura, godinama obrće, pretumbava, reorganizuje, ulaže, izlaže, gasi, pali, invesdtira milijarde našeg novca, a on privatno nema ništa osim “servisa za crnu kafu”. Nije on Velja Ilić koji nije izgradio ni km od autoputa, a već počeo da gradi privatni kardiovaskularni institut, ne on je pametniji od toga, smeje nam se u brk i kaže “dokažite da nije tako”. A mi nismo u stanju da dokažemo ni da smo MI stvarno MI.
  • coco

    24.11.2012 13:51
    Sreća, čpa kriv Dinkić.
    Da je rbv u buli - jeste!
    I da nije Dinkić graknuo, ko bi bio kriv za malverzacije?
  • milan zec

    24.11.2012 13:31
    kazite istinu
    Bivsi sam radnik Neobusa,pa bih voleo da znam kolie ce otpremnine zaposlenima koji zele da odu a proglasicete ih tehnoloskim viskom dobiti.Budite iskreni menadzmentu banke pa iznesite javnosti da se zna.Zasto stalno kritikujete Dinkica kada i sami znate sta i kako je poslovala Razvojna banka.Otkud Vam sredstva za tolike otpremnine/gde pojedinci dobijaju po dve,u prethodnim bankama i sada u Razvojnoj banci/dajte da ne polemisemo iznesite javnosti da se zna,pa mozda i nama bivsim radnicima a vasim depozitarima budu isplacene otpremnine,mozda ostavite nesto i za nas!
  • 24.11.2012 13:26
    Bio i ostao ZLO Srbije, i nije mi jasno mnogo toga vezano za njega. Ali stvarno...
  • nezadovoljni

    24.11.2012 12:58
    poreski obveznik
    A kolika je šteta svaki dan finansiranja te banke od strane građana? Ukupna, i po stanovniku?
    Koliko ja vidim, mi postojimo zbog te banke, a ne ona zbog nas!
    Ako je ona toliko važnija od građana, da mi svi moramo da saniramo njeno negativno poslovanje, onda neka se neko osmeli i to BAŠ TAKO KAŽE! U suprotnom, ako banka ne može sama da se finansira, pa koji je onda njen smisao i zašto uopšte postoji? Da li građani, pored obaveznog poreza, treba da izaberu i ovaj "dobrovoljni" zbog "nečijih" interesa koji su u direktnoj suprotnosti sa interesima većine građana?
    Možda se neki "iskreni lokal-patriota" javi da mi ovo objasni, jer ja iskreno ne vidim zašto je u mom interesu sipati novce bez granice u nešto od čega APSOLUTNO nemam nikakve koristi!
    Da li me krade lokalni lopov, ili neki malo dalji, meni je potpuno svejedno. Novčanik je lakši, kako god okrenem!

    Inače Dinkiću - Deda Mrazu, ama baš ništa ne verujem, ali ljudi, BANKA traži DODATNE pare od svih nas, pa ko je ovde onda lud?

    Pod hitno ispitati poslovanje te "banke" i kazniti sve koji su radili protivno interesima građana, bez obzira da li iz neznanja, ili loše namere! Usput im i zapleniti svu pokretnu i nepokretnu imovinu, i mislim da će biti više novaca nego što je banka u minusu! Naravno, onda će se konačno otkriti i nalogodavci, jer dok ima imovine, niko neće da govori protiv onoga koji mu je pomogao da je stekne!

    Hvala na pažljivom čitanju malo dužeg komentara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna